Reset Password

Experiència Aventura & relax al galop

febrer 15, 2021 by Llorenç Solé

MASIA CAN GRAU

Experiència aventura & relaxació al galop

Voleu sentir-vos lliures fent un parèntesi en la vostra vida diària en plena naturalesa? Can Grau us ofereix l’oportunitat de viure una experiència única envoltada de pau i tranquil·litat. Es tracta d’una masia destinada al turisme rural, però al mateix temps es defineix com a complex eqüestre, on els cavalls viuen en semillibertat i harmonia amb la natura i les persones.

És el lloc ideal per als amants dels cavalls i de la natura. Hi podreu descobrir l’encant d’aquests animals i compartir un moment únic amb ells.

Baptisme a cavall

Una iniciació a l’equitació i al món del cavall en la qual destaca la diversió i la seguretat. Al llarg de l’activitat se us anirà dotant de coneixements i tècniques bàsiques que us permetran seguir practicant amb una sòlida, segura i divertida base. Es realitzaran classes de muntar, primer en el picador i després a la pista. Els participants estan en tot moment acompanyats pels nostres professors i monitors experimentats.

A partir de 6 anys. Mínim dues persones. Durada: una hora; preu: 25 €; horari a concretar. Aquesta activitat es realitza amb cavalls i ponis

Dia complert

Gaudireu d’entre 4 i 6 hores muntant a cavall, i passejareu pels paisatges més bonics de la zona. La durada de la ruta dependrà del nivell de coneixements d’equitació de cadascú.

S’inclou pícnic a les alforges, «estil vaquer», enmig del bosc. Dues rutes a escollir:
• Itinerari al poble de Ravós del Terri per al nivell iniciat en equitació (al pas i una mica de trot).
• Més rutes a estrella per tot l’Empordà, per als genets experts.

Mínim dues persones. Preu: 110 €, pícnic inclòs.

Classes i passejades

Les classes estan orientades a tots els nivells i amb flexibilitat horària per garantir la major satisfacció possible als seus participants. S’efectuen en les mateixes instal·lacions, en una àmplia pista de 20 × 60 metres. S’imparteixen nivells bàsics d’iniciació i avançats, i es fa preparació per a l’equitació a l’exterior. Les passejades tenen una durada d’entre una i tres hores, segons l’experiència dels genets, i es realitzen per camins i boscos propers a la finca.

Classes a partir de 6 anys i passejades a partir de 8 anys. Mínim dues persones.

Preu: una hora, 25 € (classe o passeig); dues hores, 40 € (passeig); tres hores, 55 € (passeig)
* Totes aquestes activitats es podran contractar com a extres en el moment de realitzar la reserva.

Can Grau - Casa rural

Masia Can Grau, és una casa rural amb encant que data del segle XVI. Amb el pas del temps, la masia s’ha anat adaptant a les necessitats de cada època, però sempre respectant l’essència original i el seu entorn natural.