Reset Password

Qui som?

A Fabrega Goertzen, t’oferim un ampli catàleg d’allotjaments de vacances – apartaments i cases – a la zona de Llançà i altres indrets del Cap de Creus.

A més, si disposes d’un allotjament a Llançà o a la zona del Cap de Creus, a FG també oferim un servei personalitzat en la gestió del teu allotjament turístic.

Apartaments i cases de lloguer a Llançà

La regió del Cap de Creus, és una de les més estimades de la Costa Brava. L’espectacular orografia del territori, ofereix un paisatge únic al món que ha inspirat a grans artistes al llarg de la història. 

A FG som uns enamorats d’aquesta terra i ens encanta poder-la ensenyar. Per això t’oferim apartaments i cases de lloguer al Cap de Creus, perquè gaudeixis d’estades de somni en aquest bonic indret.

Appartment avec Llança Costa Brava

Gestionem el teu allotjament turístic

Fa més de 55 anys que ens dediquem a la gestió d’allotjaments turístics, i treballem dia a dia per donar visibilitat al teu allotjament i aconseguir les màximes reserves.

Posem el teu allotjament a punt per a les reserves, t’ajudem a aconseguir reserves tot l’any i posem tots els amenities perquè el turista marxi satisfet.

Vols contactar amb nosaltres?

Lloguer turístic

Esteu pensant a comprar una casa o un apartament de vacances a la zona, i busqueu un interessant ingrés pel lloguer de vacances? Us ajudem a trobar la propietat adequada i a administrar-la des del primer dia.

More Properties

La nostra experiència i coneixement –tant en la compravenda com en el lloguer de vacances– adquireix valor si penseu gaudir de la vostra propietat durant les vacances i, a part, treure-li un rendiment interessant. Trobareu la nostra oferta de propietats en venda actualitzada a More Properties.

Gestionem la seva propietat?

Si ja teniu una propietat a la zona amb característiques aptes per al lloguer de vacances però no teniu temps per a la seva gestió, manteniment, assegurança, etc., podem ajudar-vos. Ens basem en alts estàndards de transparència. Més informació aquí.

Subscriu-te al butlletí de FG

Et descobrirem plans únics, propostes d’escapades i promocions especials per als subscriptors de Fàbrega-Goertzen.